Elke week een tas vol verse groenten recht van het veld!

PAKKETTEN

De gewassen die wij telen zetten we lokaal af in onze wekelijkse, seizoensgebonden groentepakketten. We staan direct in verbinding met de consument, de korte lijn hiertussen zorgt ervoor dat er niets verloren gaat en er geen afvalstromen ontstaan. Zo weten wij waar onze producten heen gaan en weten de consumenten ook waar het product vandaan komt. Elke week informeren we onze klanten doormiddel van de pakketbrief die in elk pakket te vinden is. We delen de gebeurtenissen van het veld, de klanten weten welke groenten ze kunnen klaarmaken en we delen een suggestief recept afgestemd op de pakketinhoud.

Daarnaast bieden we ook een fruitpakket aan. Het fruit wordt in het Belgisch fruitseizoen aangekocht bij onze collega biofruittelers en daarnaast wijken we uit naar de groothandel. Al het fruit is uiteraard biologisch gecertificeerd en word in Europa geteeld!

 

Pakketten op maat van elk soort gezin

U kunt wekelijks of tweewekelijks kiezen uit de volgende pakketten

KLEIN €13,50 / PAKKET 

MIDDEL €17,75 / PAKKET 

GROOT €21,25 / PAKKET 

FRUIT €13,75 / PAKKET

EIEREN €3,3 / DOOSJE 

BESTEL NU JE PROEFABONNEMENT

Pakketinhoud van de week

Hieronder vindt u altijd 2 dagen op voorhand de verwachte inhoud van uw pakket. Het is altijd een verwachte inhoud, deze kan altijd wat afwijken doordat er op de ochtend van de oogst soms blijkt dat een gewas nog even de tijd moet hebben om te groeien of juist toch al eerder oogst klaar is.

KLEIN

WEEK 39 (leverdag: donderdag)

Tomaat, boerenkool, pastinaak, spitskool, ajuin & aubergine

MIDDEL

WEEK 39 (leverdag: donderdag)

Tomaat, boerenkool, mais, spitskool, wortelpeterselie, ajuin & paprika

GROOT

WEEK 39 (leverdag: donderdag)

Tomaat, boerenkool, pastinaak, spitskool, ajuin, cherrytomaat, courgette & boontjes

Samenwerkingen

Met alles wat de natuur te bieden heeft werken we samen op ons veld voor kwaliteitsvolle gewassen te verkrijgen. Maar om de variëteit steeds te kunnen waarborgen, kopen we desgevallend groenten aan bij collega bio – tuinders in de buurt. Zo kunnen we garanderen dat er altijd een grote variëteit groenten in aanbod zijn.

Probeer een proefabbonement & kies een afhaalpunt bij u in de buurt!

Haal uw proefpakket af op één afhaalpunten naar keuze in Gestel, Bevel, Kessel, Nijlen, Lier, Boechout, Hove, Mortsel, Berchem, Deurne & Borgerhout.

ONZE AFHAALPUNTEN